Кругови љубави

28 ÐÐ, 2019

Sama ću!

Генерална — Аутор girly @ 01:24
Sama sam. Sama moram. Sama mogu. Sama ću. Apsolutno ću sve sama. Sama ću ići na predavanja. Sama ću ići u šetnju. Sama ću ići u šoping Sama ću čistiti svoju sobu. Sama ću povezati net. Sama ću jesti. Sama ću skuvati i piti kafu. Sama ću čitati. Sama ću otkriti. Sama ću napisati. Sama ću naći posao. Sama ću raditi Sama ću spavati. Sama ću slaviti novu godinu. Sama ću slaviti rođendan. Sama ću živeti. Sama ću ići na odbranu master rada. Sama ću naći posao. Sama ću plesati. Sama ću crtati. Sama ću pevati. Sama ću pričati sa sobom. Sama ću uključiti lap top. Sama ću sve izbrisati. Sama ću se častiti. Sama ću ići na ručak i piće. Sama ću trčati. Sama ću plivati. Sama ću skakati. Sama ću biti DJ. Sama ću biti medicinski fizičar. Sama ću napraviti vikendicu. Sama ću gajiti lale. Sama ću se tetovirati. Sama ću sebi biti boginja. ... Još mnogo tri tačkica ovde između. ... Sama ću se slikati. I na kraju ću sama videti taj cvet i umreti. Kao i što sam se rodila. Sama. Sama ću! P.S. Hvala svima koji su bili uz mene ikada i koji su trpeli najsebičnijeg stvora na ovoj planeti. I dalje vas volim, iako ne umem da pokažem i iako sam odustala od borbe za koju ste smatrali da je ispravna. Pozdrav!

Коментари

 1. Nadam se da si i dalje tu. Nekad je najbolje sama... Trebalo mi je dugo da shvatim... Pun ljubavi ti saljem, drzi se

  Аутор Milana — 07 ÐÐ 2019, 21:36

 2. @Milana
  Naravno, tu sam. Pisaću ja još, samo jača, jer sam odlučila da se borim,a ne da ostanem naviknuta da dobijam sve na tacnu. Šaljem i ja puno ljubavi

  Аутор girly — 09 ÐÐ 2019, 02:37

 3. Ne budi tako hrabra, to sam i ja pokušao, i sada više ne brojim godine, najgore što može da ti se desi je kao i meni, da se navikneš na to, te tačkice. Veruj, nije ukusno, a mislim da si dovoljno mlada da pustiš ljude oko sebe koje odbijaš, dok su još tu, jer kad odu, neće samo njih faliti, nekako će ćeo svet znati da ti želiš sama, a mislim da to nije istina, još uvek.

  Аутор aleksandar402ns — 25 ÐÐ 2019, 12:14


Додај коментар

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

Powered by blog.rs